actueel

verven in de baan - 16 april 2015

Op vrijdag 17 april  zijn de greenkeepers aan het verven in de baan. Verschillende palen als ook de tegels op de teeboxen worden geverfd. Wij willen u vragen hier rekening mee te houden.   (me)

OPEN DAG AANBIEDING 3 x 9/18 holes voor € 50 - 15 april 2015

Golfclub Holthuizen viert dit jaar haar 30 jarig jubileum. Exclusief tijdens de OPEN DAG op zaterdag 18 april a.s. kunt u bij het secretariaat 3 greenfees kopen voor € 50,-, op=op!  De aanbieding is geldig t/m 2015. U bent van harte welkom dit feest met ons te komen vieren.

greenfee jubileum aanbieding - 8 april 2015

Golfclub Holthuizen viert dit jaar haar 30 jarig jubileum. We verwennen onze gasten met een aanbieding van 30 euro voor een greenfee plus daghap in ons gezellige restaurant. Of, bij mooi weer, op het terras. In verband met een beperkte keuken geldt deze aanbieding op maandag niet. U bent van harte welkom dit feest met ons te komen […]

donatie Stichting Old Grand Dad - 7 april 2015

De ‘Stichting Old Grand Dad Club Nederland’ heeft besloten om voor het G-team van Golfclub Holthuizen een bedrag ter beschikking te stellen om drie golfsets te kunnen aanschaffen. Met dit geweldige gebaar onderstreept de stichting het belang van het initiatief. De bewoners van het Thomashuis kijken uit naar de aanschaf en zullen de sets gaan gebruiken.

Schoolgolf -

In de maand april gaat de basisschooljeugd van de gemeente Noordenveld weer kennis maken met de golfsport. De beide pro’s gaan samen met vele vrijwilligers, hen de eerste beginselen van de golfsport leren. We hopen dat ze er veel plezier aan beleven.   (me)

Janine, Femke en Sander lid van Holthuizen - 2 april 2015

Op zaterdag, 28 maart kregen drie mensen met een verstandelijke beperking uit het Thomashuis hun lidmaatschapskaart van Golfclub Holthuizen. Voorzitter Rieks Perdok overhandigde dit drietal hun lidmaatschapskaart, waarmee ze speelrecht kregen op de par 3 baan. In een feestelijke bijeenkomst in het clubgebouw werd uitgebreid stilgestaan bij deze mijlpaal. Dit alles is in lijn met wat de […]

gadgets 30 jarige bestaan - 1 april 2015

Ter gelegenheid van het 30 jarig bestaan zijn er diverse artikelen met het speciale logo te koop via het secretariaat. De gadgets zijn te bewonderen in de vitrinekast in de hal van het clubhuis.

Open dag bij Holthuizen - 16 maart 2015

Kom golfen bij de Golfclub Holthuizen op de Open Dag! Roden – Golfclub Holthuizen doet op zaterdag 18 april mee aan de landelijke Open Dag van de Nederlandse Golf Federatie. De Roder golfclub zet vanaf 10:00 uur de ‘deuren’ dan wijd open voor publiek. Iedereen, zowel jong als oud, is van harte welkom. Ervaar wat […]

Holthuizen 30-jarige jubileumpostzegels - 30 januari 2015

Omdat Golfclub Holthuizen dit jaar haar 30-jarig jubileum viert, zijn er speciale postzegels uitgebracht. De postzegels zijn verkrijgbaar bij het secretariaat en kosten € 7,- per velletje van 10 postzegels.         (me)

kennismakingsaanbod Golfschool Holthuizen - 20 januari 2015

Vanaf 1 januari 2015 is Golfschool Holthuizen van start gegaan en worden de lessen gegeven door Robert Schoonhoven en Isi Zejnulahu. Omdat de golfschool nieuw is bieden we ter kennismaking voor leden van Golfclub Holthuizen en niet-leden een serie van 6 groepslessen van 50 minuten voor € 89,00 per persoon aan. Wat wordt er geleerd […]