actueel

  vrienden 2
Wijziging vriendendag vrijdag 29 augustus - 22 augustus 2014

Vanwege geringe belangstelling is besloten de vriendendag van 29 augustus  te wijzigen in een herenmiddag. Natuurlijk zijn introducees van harte welkom. Het normale inschrijftarief zal worden gehanteerd. Indien u nadien nog een maaltijd wilt nuttigen kan dit in overleg met Harrie en Ali van der Es.   (me)

  gezelligheidswedstrijden
Herenmiddag 22 augustus wordt 9 holes -

Vanwege de regen en geringe aanmelding is besloten dat de herenmiddag over 9 holes gespeeld gaat worden i.p.v. 18 holes. Iedereen kan zich nu nog aanmelden.   Me)

  gesloten
Greenonderhoud - 13 augustus 2014

De greens hebben last van schimmel. De greenkeepers doen er alles aan om verdere uitbreiding te voorkomen. Inmiddels zijn de greens verticaal gemaaid en doorgezaaid. U kunt hiervan enige hinder ondervinden.   De baancommissie (fh)

  ergaatniks
  ngfkaartje
handicapregistratie voor de vrije golfer bij Holthuizen - 19 november 2013

Sinds geruime tijd biedt Golfclub Holthuizen de mogelijkheid aan vrije golfers om de handicapregistratie te verzorgen. De jaarlijkse kosten voor de registratie zijn € 60,-. U bent hiermee aangesloten bij de NGF (Nederlandse Golffederatie) en daarbij verzekerd van enkele voordelen die de NGF-pas u biedt: 6 maal per jaar ontvangt u het GOLF-journaal Golf WA-verzekering met werelddekking [...]